• تاریخ انتشار : 1402/04/31 - 02:32
پنجاه و دومین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پزشکی

پنجاه و دومین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پزشکی با حضور دکتر نیک ضمیر رئیس دانشکده و اعضای شورا روز چهارشنبه 28 تیر ماه در اتاق شورا برگزار شد.

در این نشست دکتر طحان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، دکتر امانی معاون پشتیبانی دانشکده، دکتر کریما مشاور معاونت دانشجویی و فرهنگی، نقی پورتقی رئیس امور اداری دانشکده، شایان مسئول روابط عمومی، سپهداری کارشناس فرهنگی معاونت و خسروپور نماینده بسیج دانشجویی دانشجویان دانشکده حضور داشتند.

در جلسه مذکور درخصوص مسائلی همچون برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا در ساعت فرهنگ به مناسبت ایام محرم، جشن های فارغ التحصیلی، برگزاری مسابقات مذهبی، علمی ، فرهنگی و ورزشی و برگزاری دوره های آماده سازی دانشجویان برای آزمون جامع علوم پایه گفتگو و تبادل نظر شد.

در این نشست علی اکبر کوچک زاده دبیر انجمن علمی مغز و علوم شناختی درخصوص برنامه مدرسه تابستانی در مردادماه سخنانی را مطرح نمود و مقرر شد اهداف و اهمیت برنامه به طور کامل مشخص و به معاونت دانشجویی ارائه شود.

• گروه خبری : اخبار دانشجویی